ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «200.000 ευρώ μισθό σε Γενικό Διευθυντή» - Προσλήψεις με αδιαφανείς διαδικασίες

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «200.000 ευρώ μισθό σε Γενικό Διευθυντή» - Προσλήψεις με αδιαφανείς διαδικασίες

Διεκόπη η τοποθέτηση του αξιωματούχου της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Αυτό γιατί ζητήθηκε από τον Σταύρο Ιακώβου να δώσει εξηγήσεις για τις προσλήψεις που έγιναν το 2018 στον Συνεργατισμό.

Χωρίς να ικανοποιεί τους παρόντες βουλευτές, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, προεδρεύουσα της Επιτροπής, ζήτησε από τον Γενικό Ελεγκτή να επαναλάβει ζητήματα μισθών.

Ενδεικτικά, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης μίλησε για μισθό 200.000 ευρώ τον χρόνο στον Γενικό Διευθυντή, 120.000 σε ένα άτομο, 80.000-100.000 σε πέντε υπαλλήλους και 60.000-80.000 σε 27 λειτουργούς.

«Φανταστείτε να πήγαινε και καλά» είπε έντονα ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Γιώργος Προκοπίου, σε μια πολύκροτη συνεδρίαση που τελείωσε στις 13:15 και διήρκεσε 4 και πλέον ώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE