Στον φορολογούμενο το ρίσκο του Συνεργατισμού – 3,5 δισ. ευρώ από το κράτος στην Ελληνική

Στον φορολογούμενο το ρίσκο του Συνεργατισμού – 3,5 δισ. ευρώ από το κράτος στην Ελληνική

Η Κυβέρνηση επισπεύδει την έγκριση των νομοσχεδίων που αφορούν τη βελτίωση του πλαισίου διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, σε μια προσπάθεια να ανοίξει το δρόμο για την έγκριση του Σχεδίου Προστασίας Περιουσιακών Στοιχείων (ΣΠΠΣ) το οποίο είναι αναπόσπαστο μέρος της Συμφωνίας Μεταφοράς του καλού Συνεργατισμού στην Ελληνική Τράπεζα.

Αυτό προκύπτει από τις αναφορές του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών για συζήτηση του ΣΠΠΣ προς την Ελληνική, όπου δήλωσε πως ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη να προεδρεύσει έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου έτσι ώστε να εγκριθούν τα νομοσχέδια αφού θα απουσιάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μετά την έγκρισή τους, τα νομοσχέδια αναμένεται να κατατεθούν στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή, πλην του σχεδίου ΕΣΤΙΑ, το οποίο θα κατατεθεί στην Κομισιόν για έγκριση, βάσει των κανόνων κρατικών ενισχύσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Κλεάνθους στο «T»: «Δεν υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός για το κυπριακό»- «Το ΔΗΚΟ έφτασε σε επίπεδα συρρίκνωσης»

Νίκος Κλεάνθους στο «T»: «Δεν υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός για το κυπριακό»- «Το ΔΗΚΟ έφτασε σε επίπεδα συρρίκνωσης»

Ο πρώην Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και επί σειρά ετών βουλευτής Λάρνακας Νίκος Κλεάνθους αναλύει στο «T» τις εξελίξεις το κυπριακό, καθώς και  πώς φτάσαμε από τη διάσκεψη του Κραν Μοντανά, όπου ο ίδιος ήταν μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του Νίκου Αναστασιάδη, στο σήμερα. Κληθείς να σχολιάσει εξάλλου την σημερινή κατάσταση στο ΔΗΚΟ, κάνει λόγο για ένα τριχοτομημένο κόμμα. Στη συνέντευξη, αναλύει και το φλέγον θέμα που απασχολεί τη Λάρνακα, το λιμάνι και τη μαρίνα, κάνοντας μια αναδρομή. Δεν διστάζει μάλιστα να μιλήσει για συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη σημερινή κατάσταση.

BEST OF TOTHEMAONLINE