Aν έρθει τέτοιος παίχτης, θα είναι σούπερ-μετεγγραφή!

Aν έρθει τέτοιος παίχτης, θα είναι σούπερ-μετεγγραφή!

Ένας Ιταλός παίχτης, ο 32χρονος Μάρκο Μόττα, μάθαμε ότι βρίσκεται στο μπλοκάκι του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ. 

Την πληροφορία την λάβαμε από «μανατζερική» πηγή στην Ισπανία. Εκεί έπαιζε ο παίχτης τα τελευταία δυο χρόνια, στην Αλμερία στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Πριν μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος. 

Ο Μόττα μπορεί να καλύψει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά. Έχει εργαστεί σε μεγάλα κλαμπ της Ιταλίας, όπως είναι οι Γιουβέντους, η Ρόμα, αλλά και σε μικρομεσαίες ομάδες της χώρας. Πριν 7 χρόνια κόστιζε κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ! 

Έπαιξε επίσης στις Αγγλικές Τσιάρλτον και Γουότφορτ. 

Δείτε (ΕΔΩ) το πλούσιο του βιογραφικό  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE