ΚΥΠΡΟΣ: Το κράτος θα δώσει 1 εκατ. ευρώ για 26 νέες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο – Οι αποφάσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Το κράτος θα δώσει 1 εκατ. ευρώ για 26 νέες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο – Οι αποφάσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε την Τρίτη 26/6 συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μετά τη συνεδρία, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, ενέκρινε το Σχέδιο Δράσης για εκσυγχρονισμό και αναδιοργάνωση του Κλάδου Πτωχεύσεων και Εκκαθαρίσεων Εταιρειών του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη.

Το υφιστάμενο μοντέλο λειτουργίας του Κλάδου Πτωχεύσεων και Εκκαθαρίσεων, όπως διαφάνηκε από την αξιολόγηση, παρουσιάζει ελλείψεις, οι οποίες αποτελούν σοβαρό εμπόδιο στην αποτελεσματική εφαρμογή του Πλαισίου Αφερεγγυότητας. Ο προϋπολογισμός για εφαρμογή του Σχεδίου ανέρχεται σε 300 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE