'Άδειασε' ο Δώρος την Αθηνά μπροστά στις κάμερες - Δείτε την αντίδρασή της - VIDEO

'Άδειασε' ο Δώρος την Αθηνά μπροστά στις κάμερες - Δείτε την αντίδρασή της - VIDEO

Και όμως το είπε o Δώρος Παναγίδης και μάλιστα μπροστά στις κάμερες. 

Ξαφνιάστηκε η Αθηνά αλλά τι να κάνει εκείνη την στιγμή, μπροστά στις κάμερες, χαμογέλασε και έκρυψε χαριτωμένα το κεφάλι του.

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου βρέθηκαν σε επίδειξη στο Ζάππειο, όπου η Αθηνά έκανε το μοντέλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι τους... τσάκωσαν!

Στην ερώτηση αν η παρουσία τους εκεί είναι κάποιου είδους πρόβας γάμου, η Αθηνά απάντησε διπλωματικά... "Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί και ναι, μπορεί και όχι…"

"Εγώ ήρθα για κουμπάρος" πέταξε ο Δώρος και η αγαπημένη του δεν ήξερε από που να το μαζέψει και τι να πει!

Έσκασε χαμόγελο και έκρυψε το πρόσωπό της, με τον Δώρο να συνεχίζει χαλαρός και πράος την συζήτηση με τους δημοσιογράφους. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE