ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερες με όρους τέσσερις συλληφθείσες για υπόθεση πλαστογραφίας

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερες με όρους τέσσερις συλληφθείσες για υπόθεση πλαστογραφίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν σήμερα τέσσερις γυναίκες, που είχαν τεθεί υπό διήμερη κράτηση σχετικά με ερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, απόπειρας εξασφάλισης εγγραφής δια ψευδών παραστάσεων, παράνομης απασχόλησης και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 29 Αυγούστου, προκειμένου και οι τέσσερις να απαντήσουν παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και διέταξε όπως και οι τέσσερις αφεθούν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις γυναίκες από τη Γεωργία ηλικίας 38, 27, 28 και 27 ετών μετέβησαν στις 19.6.2018 στα γραφεία της ΥΑΜ, όπου φέρονται να παρουσιάστηκαν ως Ευρωπαίες και να ζήτησαν να τους παραχωρηθούν άδειες παραμονής και εργασίας στην Κύπρο.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE