ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερις γυναίκες – Προσπάθησαν να ξεγελάσουν την Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερις γυναίκες – Προσπάθησαν να ξεγελάσουν την Αστυνομία

Στη σύλληψη τεσσάρων γυναικών προχώρησε η Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτη (19/06) στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, οι τέσσερις γυναίκες επισκέφτηκαν την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης με σκοπό να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής και εργασίας στην Κύπρο.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως οι ταυτότητες που παρουσίασαν ήταν πλαστές.

Πρόκειται για γυναίκες από τη Γεωργία ηλικίας 38, 27,28 και 27 ετών. Οι δυο πρώτες παρουσίασαν πλαστές ελληνικές ταυτότητες και οι άλλες δυο πλαστές ταυτότητες της Λετονίας.

Οι τέσσερις γυναίκες ρωτήθηκαν από που τις προμηθευτήκαν και παραδέχθηκαν ότι τις αγόρασαν από τη χώρα τους, έναντι αμοιβής 100 – 200 ευρώ.

Συνελήφθησαν και ακολούθως παρουσιάστηκαν την Τετάρτη (20/06) ενώπιον δικαστηρίου όπου τέθηκαν υπό κράτηση για δυο ημέρες.

Εναντίον τους ερευνώνται επτά αδικήματα με τα σοβαρότερα αυτό της πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE