ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Χύθηκαν πετρέλαια στην άσφαλτο – Ουρές τα οχήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Χύθηκαν πετρέλαια στην άσφαλτο – Ουρές τα οχήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι, δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Σκαρίνου, όπου σημειώθηκε το τροχαίο στις 9:30 της ίδιας μέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην άσφαλτο, χύθηκε πετρέλαιο από όχημα, με αποτέλεσμα υπάρξει καθυστέρηση στην λειτουργία του αυτοκινητόδρομου, αφού χρειάστηκε να σπεύσει στην σκηνή και η Πυροσβεστική για να επιληφθεί του θέματος.

Στον αυτοκινητόδρομο προκλήθηκε πυκνή τροχαία κίνηση, λόγω του τροχαίου, αλλά και λόγω καθυστέρησης που παρατηρείται στην μετακίνηση των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

*Οι πιο κάτω φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην σελίδα του Facebook, Cy Police Check Point

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE