ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Συγχαρητήρια στον Διευθυντή του Τμ. Δασών – «Η πρώτη μεγάλη πυρκαγιά του» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Συγχαρητήρια στον Διευθυντή του Τμ. Δασών – «Η πρώτη μεγάλη πυρκαγιά του» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα συγχαρητήρια του στο Τμήμα Δασών και στον Διευθυντή του, εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης, Ιωνάς Νικολάου, εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχή αντιμετώπιση της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης 21/06, στον Πύργο Τυλληρίας.

Συγκεκριμένα, δίνει συγχαρητήρια στο προσωπικό του Τμήματος Δασών που έδινε το βράδυ της Πέμπτης μάχες με τις φλόγες στα βουνά της Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: «Την ώρα που κάποιοι έβλεπαν μουντιάλ κάποιοι άλλοι έδιναν μάχη»

Παράλληλα συγχαρητήρια δίνει και στον Διευθυντή του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπο Αλεξάνδρου, ο οποίος αντιμετώπισε την πρώτη μεγάλη του πυρκαγιά με αποτελεσματικούς χειρισμούς.

Υπενθυμίζουμε πως ο κύριος Χαραλάμπους είναι ο νέος Διευθυντής του Τμήματος Δασών, μετά την αφυπηρέτηση του προκατόχου του, κύριου Τάκη Τσιντίδη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Ο τραυματίας πυροσβέστης «έσφιξε τα δόντια» και επέστρεψε αμέσως στο καθήκον

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE