ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Υπέστη εγκαύματα δασοπυροσβέστης - Επιστρατεύτηκε το μισό Τμ. Δασών- Επικοινωνία με Ισραήλ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Υπέστη εγκαύματα δασοπυροσβέστης - Επιστρατεύτηκε το μισό Τμ. Δασών- Επικοινωνία με Ισραήλ

Τραυματισμός δασοπυροσβέστη εν ώρα καθήκοντος.

Μέλος του τμήματος Δασών τραυματίστηκε στα χέρια και στο πρόσωπο την ώρα που έδινε μάχες με τις φλόγες στο κρατικό δάσους Πάφου, παρά τον Πύργο Τηλλυρίας.

Συγκεκριμένα, υπέστη εγκαύματα. Η κατάστασή του ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου. Λίγο μετά τις 20:00 είχαμε ενημερωθεί ότι ο το εν λόγω πρόσωπο μεταφέρεται σε δημόσιο νοσηλευτήριο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 19:00 (21/6). Πάντως, αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα, καθώς αν δεν τεθεί υπό έλεγχο θα μιλούμε για μεγάλη οικολογική καταστροφή.

Ήδη το Τμήμα Δασών έχει επιστρατεύσει πάνω από τα μίσα μέλη της δύναμής του (μερικές εκατοντάδες) για αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Στο σημείο έσπευσαν, επίσης, δυο ελικόπτερα και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη έγινε επικοινωνία με τις αρχές του Ισραήλ για το ενδεχόμενο να συνδράμουν στην προσπάθεια για κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στην επιχείρηση για κατάσβεση συμμετέχουν και εθελοντές.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE