Χαμός - Όταν ο Νίκος Αναστασιάδης συνάντησε τον Αδαμαντίδη στην πλατεία Ηρώων - VIDEO

Χαμός - Όταν ο Νίκος Αναστασιάδης συνάντησε τον Αδαμαντίδη στην πλατεία Ηρώων - VIDEO

Ο Νίκος Αναστασιάδης συνάντησε τον Θέμη Αδαμαντίδη στην Λεμεσό και το κέφι άναψε. 

Ο Νίκος Αναστασιάδης καθότι Λεμεσιανός είναι άνθρωπος με ζωντάνια και κέφι. Παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα, φροντίζει να απολαμβάνει - όποτε του δίνεται η ευκαιρία - στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. 

Την Τετάρτη, 20 Ιουνίου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μαζί με άλλους αξιωματούχους του κράτους βρέθηκε σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Λεμεσού.

Εκεί συνάντησε τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, Θέμη Αδαμαντίδη και οι δύο κάθισαν και τραγούδησαν μια από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες. 

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι το ντουέτο τους ήταν ωραίο, αφού ο Νίκος Αναστασιάδης διαθέτει φωνή. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεπήρε και την ομήγυρη του και όλοι τραγούδησαν το "Μα που να πάω..." του Θέμη Αδαμαντίδη

Απολαύστε τους στο video που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=5Kc8bFu4u2s&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE