Χαμός - Όταν ο Νίκος Αναστασιάδης συνάντησε τον Αδαμαντίδη στην πλατεία Ηρώων - VIDEO

Χαμός - Όταν ο Νίκος Αναστασιάδης συνάντησε τον Αδαμαντίδη στην πλατεία Ηρώων - VIDEO

Ο Νίκος Αναστασιάδης συνάντησε τον Θέμη Αδαμαντίδη στην Λεμεσό και το κέφι άναψε. 

Ο Νίκος Αναστασιάδης καθότι Λεμεσιανός είναι άνθρωπος με ζωντάνια και κέφι. Παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα, φροντίζει να απολαμβάνει - όποτε του δίνεται η ευκαιρία - στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. 

Την Τετάρτη, 20 Ιουνίου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μαζί με άλλους αξιωματούχους του κράτους βρέθηκε σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Λεμεσού.

Εκεί συνάντησε τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, Θέμη Αδαμαντίδη και οι δύο κάθισαν και τραγούδησαν μια από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες. 

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι το ντουέτο τους ήταν ωραίο, αφού ο Νίκος Αναστασιάδης διαθέτει φωνή. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεπήρε και την ομήγυρη του και όλοι τραγούδησαν το "Μα που να πάω..." του Θέμη Αδαμαντίδη

Απολαύστε τους στο video που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=5Kc8bFu4u2s&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.