ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Τέσσερα άτομα στο Γενικό – Η κατάσταση της υγείας τους

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Τέσσερα άτομα στο Γενικό – Η κατάσταση της υγείας τους

Τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 20/06 στις 17:00 στον κύριο δρόμο  Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

Το τροχαίο συνέβη όταν 62χρονος Άγγλος, μόνιμος κάτοικος Θελέτρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση την Πάφο, έχοντας ως συνεπιβάτες τρία άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος σε κάποιο σημείο του δρόμου στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά συγκρούστηκε με άλλο όχημα που οδηγούσε 28χρονος.

Οι επιβαίνοντες των δύο οχημάτων εκτός του 62χρονου τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων- 4 τραυματίες

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.