'Κράξιμο' σε πανελίστα κυπριακής εκπομπής - 'Πορτιέρης ήσουν το... ξέχασες" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

'Κράξιμο' σε πανελίστα κυπριακής εκπομπής - 'Πορτιέρης ήσουν το... ξέχασες" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων 'τα χώνει' σε πανελίστα κυπριακής εκπομπής με αφορμή το σνομπάρισμα του πανελίστα σε μοντέλο που έκανε υποδοχή.

Ο Παύλος Μεταξάς, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου μοντέλων "Diva" την Τετάρτη, 19 Ιουνίου με ένα ποστ του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εξέφρασε την λύπη του, αλλά και την αγανάκτησή του προς συγκεκριμένο άτομο που εργάζεται σε πάνελ εκπομπής. 

Όπως έγραψε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου μοντέλων Diva έγραψε: «'Πανελίστα' Το να σνομπάρεις μοντέλο που σε καλωσορίζει στην είσοδο δεν είναι ευγενικό. Πορτιέρης ήσουν το... ξέχασες!».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE