Ουκρανία: Δεκάδες συλλήψεις εθνικιστών -Επεισόδια πριν από το Gay Pride

Ουκρανία: Δεκάδες συλλήψεις εθνικιστών -Επεισόδια πριν από το Gay Pride

Στη σύλληψη 56 μελών εθνικιστικών οργανώσεων προχώρησε η αστυνομία στο Κίεβο, έπειτα από επεισόδια που ξέσπασαν πριν από το Gay Pride.

 

Νωρίς το πρωί της Κυριακής 17/6 150 ακροδεξιοί διαδηλωτές προσπάθησαν να αποκλείσουν το δρόμο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση στο κέντρο του Κιέβου. Συγκρούσεις περιορισμένης έκτασης ξέσπασαν όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ανοίξουν το δρόμο και προχώρησαν σε συλλήψεις.

Η ακροδεξιά ομάδα C14 αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook ότι η αστυνομία περικύκλωσε τους διαδηλωτές της και τους επιτέθηκε με γκλομπ και χημικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Έτοιμη η Κυπριακή Κυβέρνηση για άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων

ΥΠΕΞ: Έτοιμη η Κυπριακή Κυβέρνηση για άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE