Συγκλονίζει η Νάνα Μούσχουρη με το πρόβλημα υγείας της

Συγκλονίζει η Νάνα Μούσχουρη με το πρόβλημα υγείας της

Η Νάνα Μούσχουρη σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αλλά το Σάββατο 16/6 η Σάσα Σταμάτη κατάφερε να εξασφαλίσει μία πολύ όμορφη συζήτηση μαζί της, στην εκπομπή Ooh La la!.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια μίλησε, εκτός των άλλων, στη δημοσιογράφο για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα της υγείας της: «Είμαι 84 ετών, τον Οκτώβριο θα μπω στα 85. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να παχαίνω όπως όλες οι γυναίκες μετά από έναν ορισμένο χρόνο, αλλά έπαθα μια πολύ σοβαρή αρρώστια.» Και συνέχισε: «Ήταν μια πολύ σοβαρή αρρώστια, ας το ξεπεράσουμε αυτό. Τα μαλλιά μου έπεσαν, κατά κάποιο τρόπο και έχασα πολλά κιλά. Φοβήθηκα τον θάνατο και τώρα έχω αρχίσει να εξημερώνομαι».

Αναφορικά με την τεράστια επιτυχία της είπε: «Ο στόχος μου ήταν να γίνω πολύ καλή τραγουδίστρια, ελπίζω ότι είμαι πολύ καλή τραγουδίστρια. Βέβαια, τώρα είναι περασμένα τα χρόνια, αλλά όσο κρατάει η φωνή μου είμαι ακόμα τραγουδίστρια».

 

Από peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE