Το πρώτο μήνυμα του Κουινέλη μετά την γέννηση της κόρη του - Ποζάρει με τα ρούχα του χειρουργείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το πρώτο μήνυμα του Κουινέλη μετά την γέννηση της κόρη του - Ποζάρει με τα ρούχα του χειρουργείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Μιχάλης Κουινέλης βρισκόταν μαζί με την Ήβη Αδάμου στο χειρουργείο την στιγμή του ερχομού του πρώτου τους παιδιού. 

 Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης έγιναν γονείς. Και μπορεί η είδηση του ερχομού της κόρης του να έγινε γνωστή μόλις την Πέμπτη, 14/6, αλλά το λαμπερό ζεύγος κρατά στα χέρια το παιδί του από την Τρίτη, 12 Ιουνίου. 

Ο Μιχάλης Κουινέλης μετά τον ερχομό της κόρης του απαθανάτισε την στιγμή και το απόγευμα της Πέμπτης ευχαρίστησε μέσω των social media όλον τον κόσμο που έστειλε τις ευχές του για την κορούλα του. 

Όπως έγραψε: "Ευχαριστουμε για τις ευχες σας Αλανια..μεσα απ´την καρδια μας..να μας εχει ολους καλα ο θεος..την αγαπη μας..".

Σχετικό άρθρο: Συγκινημένος ο Κουινέλης με τον ερχομό της κόρης του - Οι πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο - VIDEO

Δείτε τον Μιχάλη Κουινέλη με τα ρούχα του χειρουργείου μετά τον ερχομό της κόρης του στην φωτογραφία που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE