Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Bloomberg επικαλούμενο το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος πρόεδρος είπε για τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο υποβάθμισε την οικονομία της χώρας, «Θεού θέλοντος, η δράση κατά της Moody’s θα γίνει μετά τις 24 Ιουνίου. Η Moody’s κάνει περιττές δηλώσεις, παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε μέλος της. Τι ντροπή.»
Σημειώνεται ότι η Moody's στην αξιολόγησή της είχε επισημάνει ότι η πρόβλεψη για την πραγματική αύξηση του ΑΕΠ της Τουρκίας υποβαθμίζεται στο 2,5% φέτος και 2% το 2019, σχεδόν μειωμένη κατά το ήμισυ από τις προηγούμενες προβλέψεις για 4% και 3,5% αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




