ΠΑΦΟΣ-ΠΛΟΙΑΡΙΟ: Διακινητής ο 49χρονος Σύρος - Τέθηκε υπό κράτηση

ΠΑΦΟΣ-ΠΛΟΙΑΡΙΟ: Διακινητής ο 49χρονος Σύρος - Τέθηκε υπό κράτηση

Ένα άτομο, που φέρεται να είναι ο διακινητής μεταναστών, τέθηκε την Πέμπτη (14/6) υπό 8ήμερη κράτηση σε σχέση με την άφιξη το βράδυ της Τετάρτης (13/6) προσφύγων στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Πύργου.

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα από τη Σύρια, ο οποίος περιλαμβανόταν ανάμεσα στους επιβαίνοντες του σκάφους με τους μετανάστες που έφθασε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στη θαλάσσια περιοχή του Κάτω Πύργου από το λιμάνι της Αττάλειας της Τουρκίας.
 
Ο Σύρος, ηλικίας 49 ετών, φέρεται να είναι ο διακινητής καθώς προέκυψε μαρτυρία ότι ήταν το άτομο που χειριζόταν το σκάφος από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με την αστυνομία το συγκεκριμένο άτομο, όταν το σκάφος βρισκόταν περίπου 3 ναυτικά μίλια από την ακτή, αποβιβάστηκε από το σκάφος, βουτώντας στη θάλασσα, για να εντοπιστεί όμως από μέλη της Δύναμης και να συλληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE