ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: «Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Μυλωνά ως εκπρόσωπο Τύπου» - Η απάντηση προκάλεσε γέλια – VIDEO

ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: «Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Μυλωνά ως εκπρόσωπο Τύπου» - Η απάντηση προκάλεσε γέλια – VIDEO

Συζήτηση για την ονομασία των Σκοπίων και άλλα έκαναν το μεσημέρι της Πέμπτης (14/6) εκπρόσωποι των κομμάτων.

Φιλοξενούμενοι του Ανδρέα Κημήτρη και της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση» ήταν οι Νίκος Τορναρίτης (ΔΗΣΥ), Παύλος Μυλωνάς (ΔΗΚΟ) και Ελένη Μαύρου (ΑΚΕΛ).

Γέλια και πειράγματα προκάλεσε στο στούντιο η υποστήριξη του Νίκου Τορναρίτη προς την ελληνική κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ κι ο ίδιος δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Στη συζήτηση ενεπλάκη και η Ομοσπονδία, με τον Νίκο Τορναρίτη να δηλώνει ότι πολλοί πολίτες δεν ξέρουν ότι συζητάμε για αυτή τη λύση.

«Τσίπρας-Τορναρίτης σε κοινούς αγώνες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μυλωνάς, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Τορναρίτη.

«Εύχομαι κάθε επιτυχία στον κύριο Μυλωνά, που θα γίνει και εκπρόσωπος Τύπου», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ με δόση ειρωνείας.

«Μπορεί και να μη γίνω», είπε χαριτολογώντας ο Παύλος Μυλωνάς προκαλώντας γέλια και στον Ανδρέα Κημήτρη.

«Μόλις τώρα συνεχάρη το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος γιατί είναι αντιομοσπονδιακό», είπε επιπλέον ο Νίκος Τορναρίτης.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE