Δύο πρωτιές στο Βερολίνο για την Πελενδρίτου

Δύο πρωτιές στο Βερολίνο για την Πελενδρίτου

Απόλυτα θετικό ήταν το πρώτο φετινό αγωνιστικό δείγμα της Καρολίνας Πελενδρίτου στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ IDM Berlin, που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου 2018 στη γερμανική πρωτεύουσα, εκεί που κάθε χρόνο επιλέγει για να αρχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η Κύπρια χρυσή Παραολυμπιονίκης πέτυχε τους καλύτερους χρόνους και στα δύο αγωνίσματα του προσθίου στα οποία αγωνίστηκε, στο κορυφαίο κολυμβητικό μίτινγκ της IPC, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία της.

Πέτυχε 1:18.22 στα 100 μέτρα πρόσθιο και 35.90 στα 50 μέτρα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του μεγάλου στόχου της χρονιάς που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Δουβλίνο.

Η Καρολίνα Πελενδρίτου θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα πρόσθιο στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας με σκοπό να ανέβει για τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εκεί που μέχρι στιγμής «μετράει» δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE