Οι αποφάσεις για τον έλεγχο κριτηρίων της UEFA

Οι αποφάσεις για τον έλεγχο κριτηρίων της UEFA

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι τα πιο κάτω Σωματεία, βάσει των σχετικών αποφάσεων της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κριτηρίων UEFA, έχουν περάσει με επιτυχία τον έλεγχο Κριτηρίων UEFA και ως εκ τούτου, έχουν αδειοδοτηθεί για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19 και δεν θα επιβληθεί οποιαδήποτε ποινή:

ΑΕΚ Λάρνακας, Αλκή Ορόκλινης, ΑΕΛ Λεμεσού, Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Απόλλων Λεμεσού, Δόξα Κατωκοπιάς, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Ερμής Αραδίππου,  Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Πάφος F.C., Ομόνοια Λευκωσίας.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου έχουν ήδη κοινοποιηθεί στα αρμόδια σώματα της UEFA.

Εν το μεταξύ, η UEFA ενημέρωσε ότι η ΚΟΠ πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο στον οποίο είχε υποβληθεί σε σχέση με τις διαδικασίες που ακολουθεί για έλεγχο των κριτηρίων UEFA. 

Πέραν των διαδικασιών, ελέχθηκαν από την UEFA, δειγματοληπτικά, φάκελοι που κατέθεσαν Σωματεία και ο έλεγχος ήταν επίσης επιτυχής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE