ΣΚΟΠΙΑΝΟ: «Τηλεφώνημα Τσίπρα-Ζάεφ» - Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς

ΣΚΟΠΙΑΝΟ: «Τηλεφώνημα Τσίπρα-Ζάεφ» - Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς

«Σήμερα θα γίνει το τηλεφώνημα», απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την επικοινωνία Τσίπρα - Ζάεφ, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Νίκος Κοτζιάς.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/6) συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να γίνουν οι τελευταίες διευθετήσεις για την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πρωθυπουργών.

Διπλωματικές πηγές θεωρούν κρίσιμη τη σημερινή μέρα για τις διαπραγματεύσεις στο ονοματολογικό καθώς η Αθήνα εκτιμά ότι είναι πλέον θέμα ωρών ο Ζόραν Ζάεφ να καλέσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρακτορείο Makfax είχε μεταδώσει ότι οι πρωθυπουργοί της πΓΔΜ και της Ελλάδας θα έχουν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να συζητήσουν την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για το όνομα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE