ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Πάλι την πληρώνουν οι φορολογούμενοι – Δισεκατομμύρια για να πουληθεί

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Πάλι την πληρώνουν οι φορολογούμενοι – Δισεκατομμύρια για να πουληθεί

Ακόμα μεγαλύτερο κόστος θα έχει η πώληση του Συνεργατισμού με επιπτώσεις στον φορολογούμενο πολίτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», το κράτος θα πρέπει να καλύψει το χρηματοδοτικό έλλειμμα που προκύπτει μεταξύ των καταθέσεων ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ και των εξυπηρετούμενων δανείων τεσσεράμισι δισεκατομμυρίων της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, τα οποία φαίνεται να καταλήγουν στην Ελληνική Τράπεζα.

Όπως μεταδίδει η συνάδελφος Θεανώ Θειοπούλου, τέσσερα δισεκατομμύρια θα καλυφθούν από κρατικά ομόλογα που εκδόθηκαν για στήριξη του Συνεργατισμού.

Το κενό, το οποίο παραμένει, υπολογίζεται στα 800 εκατομμύρια ευρώ για τα οποία θα παραχωρηθούν κρατικές εγγυήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE