ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Έκλεισε η συνάντηση του Προέδρου με τις συντεχνίες

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Έκλεισε η συνάντηση του Προέδρου με τις συντεχνίες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη την επόμενη Δευτέρα (11/6) το πρωί, για το ζήτημα των δεσμεύσεων του αναφορικά με το προσωπικό στην Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα ανακοινώνουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ.

«Μετά τη Παγκύπρια Συνδιάσκεψη στελεχών των Συνδικαλιστικών μας  Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ που πραγματοποιήθηκε χθες 7 Ιουνίου 2018, άμεση ήταν η ανταπόκριση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για συνάντηση με τις οργανώσεις μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση των συντεχνιών.
 
Προστίθεται ότι «στην συνάντηση  θα ζητηθεί διαβεβαίωση εκ μέρους του ιδιοκτήτη για υλοποίηση των γραπτών δεσμεύσεων του για την εξασφάλιση κατά απόλυτο τρόπο των εργασιακών δικαιωμάτων και θέσεων εργασίας των εργοδοτουμένων στην ΣΚΤ υπό το νέο καθεστώς».
 
«Η συνάντηση με τις Οργανώσεις  μας, έχει καθοριστεί την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 9.45 πμ., ακολούθως θα σας γίνει ενημέρωση για το αποτέλεσμα της συνάντησης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.