ΠτΔ: Συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη - Συναντάται σήμερα με Μητσοτάκη, Μαντμπούλι και Τζοζέφ Αούν - Αναλυτικά το πρόγραμμα
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη
«Μετά τη Παγκύπρια Συνδιάσκεψη στελεχών των Συνδικαλιστικών μας Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ που πραγματοποιήθηκε χθες 7 Ιουνίου 2018, άμεση ήταν η ανταπόκριση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για συνάντηση με τις οργανώσεις μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση των συντεχνιών.
Προστίθεται ότι «στην συνάντηση θα ζητηθεί διαβεβαίωση εκ μέρους του ιδιοκτήτη για υλοποίηση των γραπτών δεσμεύσεων του για την εξασφάλιση κατά απόλυτο τρόπο των εργασιακών δικαιωμάτων και θέσεων εργασίας των εργοδοτουμένων στην ΣΚΤ υπό το νέο καθεστώς».
«Η συνάντηση με τις Οργανώσεις μας, έχει καθοριστεί την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 9.45 πμ., ακολούθως θα σας γίνει ενημέρωση για το αποτέλεσμα της συνάντησης», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Το μέλλον των 2.650 εργαζομένων – Ζητούν εξηγήσεις οι υπάλληλοι
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις