Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
‘Αρχικά να αναφέρω πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό αυτή την χρονική στιγμή καθώς δεν υπάρχει καμία πρόταση στα χέρια μου. Όσον αφορά το σενάρια που ακούστηκαν για την ομάδα της Αλκής το μόνο που έγινε ήταν μόνο μια τηλεφωνική συνομιλία στην οποία γνωστοποίησαν απλά το ενδιαφέρον της ομάδας.’
Αυτά ήταν και τα λόγια του νεαρού ποδοσφαιριστή όπου αξίζει να σημειωθεί ότι το πέρασμα από το πέρασμα του από την Δόξα ήταν άκρος επιτυχημένο αφού σε σχεδόν δυο γεμάτες χρονιές έκανε κοντά στις 60 παρουσίες. Αυτό αποδεικνύει το ταλέντο και την αξία του ποδοσφαιριστή που μπορεί να κτυπήσει και την πόρτα μεγάλων ομάδων.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κύπριος δεν θα βιαστεί να κάνει την επόμενη κίνηση στην καριέρα του, περιμένοντας να έρθουν οι προτάσεις και να τις εξετάσει ανάλογα όπως εκείνος ξέρει.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις