Δεν θα αργήσουν να ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ στην Α’ Κατηγορία… (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Δεν θα αργήσουν να ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ στην Α’ Κατηγορία… (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Οι τρεις άνδρες που βλέπεται στην κεντρική φωτογραφία είναι από τα πιο »καυτά ονόματα» νέων στην διαιτησία.

Οι Ανδρέας Τερχανί, Κυριάκος Αθανασίου και Κωνσταντίνος Χρίστου (από αριστερά προς δεξιά) βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη μαζί με τους υπόλοιπους διαιτητές.

Μια ασφαλής πρόβλεψη είναι πως και οι τρεις τους κάποια στιγμή θα δοκιμαστούν και στην Α’ Κατηγορία!

Σημειώστε λοιπόν τα ονόματα μιας και οι δικές μας πληροφορίες λένε πως με τις επιδόσεις τους και οι τρεις αποτελούν τα »next big thing» της Κυπριακής διαιτησίας και αρέσουν στους υπεύθυνους, οι οποίοι τους απονείμουν τα εύσημα σε κάθε καλή διαιτησία που κάνουν.

Διαφορετική η πίεση στα μεγάλα σαλώνια, όμως φαίνονται έτοιμοι να κάνουν καριέρα αφού έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να αντέξουν!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.