Η αποδέσμευση στην Ομόνοια που… ξάφνιασε

Η αποδέσμευση στην Ομόνοια που… ξάφνιασε

Το τέλος της συνεργασίας με τον Μπόρχα Εκίθα ξάφνιασε μερίδα του κόσμου της Ομόνοιας.

Όχι γιατί έβγαλε μάτια στην πρώτη του χρονιά με την Ομόνοια ο Ισπανός. Άλλωστε ήταν τραυματίας στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.

Δείτε επίσης: Ο «ασκός του Αιόλου» στην Ομόνοια! Άλλες 6 αποχωρήσεις…

Αλλά στα λίγα παιχνίδια που έπαιξε έδειξε ότι έχει ποιότητα παρά την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Μάλιστα τα τελευταία ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Γκόμεθ τον είχε αξιολογήσει θετικά όμως αποτέλεσε και αυτός παρελθόν.

Βέβαια υπεύθυνος για να κρίνει και να πάρει απόφαση είναι ο τεχνικός διευθυντής όμως στα διάφορα Ομονοιάτικα στέκια και στα social συζητιέται αυτή η απόφαση.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE