Τον πιέζουν για ΚΑΘΟΔΟ στην Κύπρο (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Τον πιέζουν για ΚΑΘΟΔΟ στην Κύπρο (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο Φώτης Γεωργίου είναι ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας από το 2016.

Ο Έλληνας αμυντικός χαφ δέχεται ορισμένες πιέσεις για να κατηφορίσει προς το νησί μας και να παίξει μπάλα εδώ, ενώ τον ίδιο δεν τον αφήνει αδιάφορο η προοπτική της Κύπρου. Nα σημειώσουμε ότι κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε 12 ματς με την ομάδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themasports.com, κάποιες ομάδες από το δεύτερο γκρουπ εξέτασαν τις προθέσεις και τις απαιτήσεις του, όμως το σενάριο να έρθει τελικά στην Κύπρο είναι απομακρυσμένο αυτή την στιγμή.

Υπάρχουν ακόμη αρκετές μέρες όμως, το μεταγραφικό παζάρι τώρα ξεκίνησε και επίσημα και έχουμε ακόμη αρκετό καιρό μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Ίδωμεν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE