ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Θέμα ωρών ή ημερών η συμφωνία με Ελληνική

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Θέμα ωρών ή ημερών η συμφωνία με Ελληνική

Από ώρα σε ώρα και από μέρα σε μέρα φαίνεται να κλείνει η συμφωνία Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας και Ελληνικής.

Η πώληση της καλής ΣΚΤ στην Ελληνική Τράπεζα, όπως εκτιμούν κυβερνητικές πηγές, προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με τη Θεανώ Θειοπούλου («Ο Φιλελεύθερος»), την Τετάρτη (6/6) ο Υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο ότι αναμένονται εξελίξεις και όπως φαίνεται εννοούσε την απορρόφηση των υγιών στοιχείων του ενεργητικού της ΣΚΤ από την Ελληνική.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι το περιεχόμενο της συναλλαγής και η αύξηση κεφαλαίου της Ελληνικής Τράπεζας.

Οι κυπριακές Αρχές φαίνεται να συγκλίνουν με τη θέση του μεγαλομετόχου της Wargaming, ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες είναι κοντά στα 200-300 εκατομμύρια ευρώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE