ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Έκτακτη συνδιάσκεψη συντεχνιών – «Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα»

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Έκτακτη συνδιάσκεψη συντεχνιών – «Να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα»

Έκτακτη συνδιάσκεψη πραγματοποιούν την Πέμπτη (7/6) οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΠΑΣΥΔΥ.

Ο λόγος της συνδιάσκεψης, που αποφασίστηκε τη Δευτέρα (4/6) σε έκτακτη συνάντηση της διαπραγματευτική ομάδας των ΣΕΚ-ΠΕΟ-ΠΑΣΥΔΥ, είναι οι τελευταίες εξελίξεις στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα της ΣΕΚ στη Λευκωσία και θα ασχοληθεί με την ενημέρωση για την εξεύρεση επενδυτή στη ΣΚΤ, την έγκριση για περαιτέρω επαφές εκ μέρους των συντεχνιών για τη διασαφήνιση του μέλλοντος των εργαζομένων, την εξουσιοδότηση των γραμματειών για λήψη δυναμικών μέτρων.

Οι συντεχνίες καλούν «όλους τους εργαζόμενους στη ΣΚΤ, παρά τις οποιεσδήποτε φήμες κυκλοφορούν, να παραμείνουν συσπειρωμένοι γύρω από τις συντεχνίες τους και να περιμένουν επίσημη ενημέρωση ούτως ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί όλοι ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE