ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος Αστυνομίας τις πρώτες πρωινές ώρες για πάταξη τζόγου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφοδος Αστυνομίας τις πρώτες πρωινές ώρες για πάταξη τζόγου

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (3/6) σε υποστατικό στη Λεμεσό για διεξαγωγή έρευνας βάσει δικαστικού εντάλματος.

Τα μέλη της Αστυνομίας, αφού εισήλθαν σε αυτό, εντόπισαν 19 ηλεκτρονικούς υπολογιστές που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου, καθώς και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, του οποίου δύο κάμερες κατέγραφαν σε δημόσιο χώρο. Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια.

Στο υποστατικό βρίσκονταν δύο γυναίκες υπάλληλοι και δύο θαμώνες ενώ κλήθηκε και μετέβη στη σκηνή και ο ιδιοκτήτης του υποστατικού. Όλοι οι πιο πάνω συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Σημειώνεται ότι, ο ένας εκ των δύο θαμώνων, βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας αφού τα στοιχεία του βρίσκονταν στον κατάλογο απαγορευμένων μεταναστών, αφού είχε απελαθεί από την Κύπρο προηγουμένως.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διατάγματα τετραήμερης κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE