Οδηγός ταξί βίασε τουρίστρια στην Ινδία- Ενέδωσε γιατί θα φώναζε και τους φίλους του να την βιάσουν ομαδικά

Οδηγός ταξί βίασε τουρίστρια στην Ινδία- Ενέδωσε γιατί θα φώναζε και τους φίλους του να την βιάσουν ομαδικά

Ο οδηγός ενός ταξί, που κατηγορείται για τον βιασμό μιας Γιαπωνέζας τουρίστριας σε περιοχή κοντά σε τουριστικό θέρετρο στη βόρεια Ινδία, συνελήφθη όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η 30χρονη τουρίστρια πήρε την Τετάρτη το ταξί από το Μανάλι, ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στα Ιμαλάια, προκειμένου να τη μεταφέρει σε μια κοντινή περιοχή.

Εντούτοις, ο συλληφθείς την οδήγησε σε μια απομονωμένη περιοχή, σε ένα δάσος, όπου της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο αυτοκίνητο, όπως περιγράφει η αστυνομία.

Το θύμα «αφηγήθηκε ότι αναγκάστηκε να ενδώσει στον οδηγό, καθώς εκείνος της είπε ότι εάν πρόβαλε αντίσταση, κατά τη διάρκεια του βιασμού της, θα φώναζε τους φίλους του για να την βιάσουν όλοι μαζί» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σαλίνι Αγκνιχότρι, ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση, αφού ο κατηγορούμενος την άφησε σε μια γειτονική πόλη. Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι η γυναίκα κακοποιήθηκε σεξουαλικά, συμπλήρωσε ο αξιωματικός.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο οδηγός, κάτοικος του Μανάλι, συνελήφθη την Παρασκευή από την αστυνομία, χάρη στην περιγραφή της τουρίστριας.

Περίπου 40.000 βιασμοί καταγγέλθηκαν στην Ινδία το 2016, ωστόσο εκτιμάται ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς πολλά θύματα δεν αποκαλύπτουν τα εγκλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE