ΛΑΡΝΑΚΑ: «Χόρτο» και «κόκα» στο σπίτι 20χρονου- Χειροπέδες και σε 18χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Χόρτο» και «κόκα» στο σπίτι 20χρονου- Χειροπέδες και σε 18χρονο

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, διενήργησαν τοβράδυ του Σαββάτου 2/6 έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία 20χρονου. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 42 γραμμάρια κάνναβης και 8 γραμμάρια κοκαΐνης.   

Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ υπό σύλληψη τέθηκε ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 18 χρόνων, το οποίο βρισκόταν στην οικία. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 20χρονου, όπου εντοπίστηκε ένα γραμμάριο κάνναβης καθώς και χρηματικό ποσό.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.