Νεκρός Κολομβιανός ποδοσφαιριστής από πυροβολισμούς- «Έγκλημα πάθους»

Νεκρός Κολομβιανός ποδοσφαιριστής από πυροβολισμούς- «Έγκλημα πάθους»

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Κολομβία η είδηση του θανάτου του Αλεχάνδρο Πενιαράνδα έπειτα από πυροβολισμούς σε πάρτι συμπαίκτη του.

Ο 24χρονος επιθετικός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν με τη Αμέρικα Κάλι στην δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του, ως δανεικός από την Ντεπορτίβο Κουλούα. Την Παρασκευή (1/6) μετείχε στο πάρτι που είχε οργανώσει ο πρώην συμπαίκτης του Κρίστιαν Μπόρχα στην περιοχή Καλί της Κολομβίας.

Κατά την αποχώρησή του, μαζί με τον συμπάικτη του Χέισεν Ισκιέρδο, δέχθηκε επίθεση με όπλο από άνδρα που είχε βρεθεί νωρίτερα στο πάρτι και άφησε την τελευταία του πνοή από τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς ο άνδρας που εξαπέλυσε την επίθεση είχε εμφανιστεί στο πάρτι αναζητώντας μία γυναίκα, η οποία ήταν στην παρέα του άτυχου ποδοσφαιριστή.

 

Από OnSports.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE