Ν. Χαραλαμπίδου: «Ουδέποτε έλαβα διπλή αμοιβή» - Διαψεύδει τον Γ. Ελεγκτή η δικηγόρος

Ν. Χαραλαμπίδου: «Ουδέποτε έλαβα διπλή αμοιβή» - Διαψεύδει τον Γ. Ελεγκτή η δικηγόρος

Διαψεύδει τον Γενικό Ελεγκτή η δικηγόρος Νικολέττα Χαραλαμπίδου αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής την Πέμπτη (31/5).

Σε επικοινωνία που είχε μαζί της το ThemaOnline, υποστήριξε ότι ουδέποτε έλαβε διπλή αμοιβή και ότι όλα τα τιμολόγια που εξέδιδε για τις υπηρεσίες της ήταν ως Νικολέττα Χαραλαμπίδου ΔΕΠΕ (δικηγορική εταιρεία).

«Είναι ψέμα», τόνισε για τα όσα κατήγγειλε ο κ. Μιχαηλίδης και αν κάποιος έχει ευθύνη είναι το κράτος.

"Καλώς να έρθει το Τμήμα Φορολογίας", σημείωσε, "να ελέγξει τα τιμολόγια για τις συμβάσεις", καθώς, όπως υπογράμμισε, είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις της.

Υποστήριξε δε ότι η ίδια ζήτησε να παραστεί στην Επιτροπή Ελέγχου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προχώρησε.

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE