ΥΠΟΙΚ: Αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο για εκποιήσεις

ΥΠΟΙΚ: Αλλάζει το νομοθετικό πλαίσιο για εκποιήσεις

Η Κυβέρνηση θα λάβει τις αποφάσεις που πρέπει προκειμένου να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, μιλώντας στο συνέδριο “Επενδύσεις και Χρηματοδότηση των Επενδύσεων: Η περίπτωση της Κύπρου”, που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας.

Ο Υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε σε κινήσεις βελτίωσης του νομοθετικού πλαισίου για τις εκποιήσεις και την αφερεγγυότητα και είπε ότι η Κυβέρνηση είναι έτοιμη και θα παρουσιάσει τις επόμενες μέρες τις εισηγήσεις της στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και την Κομισιόν.

Ο Υπουργός τόνισε τη σημασία της επενδυτικής δραστηριότητα για την επανεκκίνηση και την ανάκαμψη της οικονομίας και αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να τονώσει την εμπιστοσύνη ντόπιων και ξένων επιχειρηματιών, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.