ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανακαλούνται μπύρες λόγω θραυσμάτων γυαλιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανακαλούνται μπύρες λόγω θραυσμάτων γυαλιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επέκταση ανάκλησης γυάλινων φιαλών μπύρας με την εμπορική επωνυμία “Stella Artois” (πράσινο χρώμα) που πιθανόν να περιέχουν θραύσματα γυαλιού

Το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες, έχουν ενημερωθεί από την εταιρεία που διακινεί το εν λόγω προϊόν και παράλληλα έχει ληφθεί γνωστοποίηση μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σύμφωνα με την οποία γυάλινες  φιάλες μπύρας (πράσινο χρώμα) με την εμπορική επωνυμία “Stella Artois” ενδέχεται να περιέχουν θραύσματα γυαλιού. 

Η εταιρεία που διακινεί το εν λόγω προϊόν ήδη προβαίνει σε απόσυρση των εμπλεκόμενων παρτίδων από την αγορά και έχει επίσης εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για τις παρτίδες των φιαλών μπύρας που έχει παραλάβει και διακινήσει στην κυπριακή αγορά ως ακολούθως:

Χώρα    Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από       Κωδικός συσκευασίας   Ώρα συσκευασίας

Κύπρος 18/01/19              52           19:00 - 23:59

Κύπρος 19/01/19              52           00:00 - 23:59

Κύπρος 20/01/19              52           00:00 - 01:00

Κύπρος 06/03/19              49           11:00 - 23:59

Κύπρος 07/03/19              49           00:00 - 23:59

Κύπρος 08/03/19              49           00:00 - 01:00

Επειδή όμως ενδέχεται μέσω του παράλληλου εμπορίου, να έχουν κυκλοφορήσει στην κυπριακή αγορά και άλλες επηρεαζόμενες παρτίδες, που έχουν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες, καλούνται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους, φιάλες που φέρουν ημερομηνία ανάλωσης από 18/1/19 μέχρι 15/3/19 να αποφύγουν να τις καταναλώσουν και να τις επιστρέψουν στους χώρους, από όπου τις έχουν αγοράσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE