ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΠΑΦΟΣ: Στο Κακουργιοδικείο ο ύποπτος

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΠΑΦΟΣ: Στο Κακουργιοδικείο ο ύποπτος

Στο Κακουργιοδικείο στις 14 Ιουνίου 34χρονος για απόπειρα φόνου δυο προσώπων στην Πάφο.

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο προσήχθη σήμερα ο 34χρονος για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον δύο ομοεθνών του, στην Πάφο, μετά την παραπομπή του σε απευθείας δίκη σ’ αυτό.

Το δικαστήριο διέταξε την έναρξη της διαδικασίας στις 14 Ιουνίου 2018 και όπως ο ύποπτος παραμείνει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, το βράδυ της 9ης Απριλίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με τραύματα από μαχαίρι, 43χρονος κάτοικος Πάφου. Λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και 31χρονος, επίσης με τραύματα από μαχαίρι.

Στο νοσοκομείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία άρχισαν τη διερεύνηση των συνθηκών τραυματισμού των δύο προσώπων. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 34χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος, φέρεται να ανέφερε ότι λόγω οικονομικών διαφορών που είχε με τον 43χρονο, είχε συνάντηση το βράδυ της 9ης Απριλίου μαζί του και με τον 31χρονο έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει στην Πάφο. Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, ο 43χρονος του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα αυτός, αμυνόμενος, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε, να τον τραυματίσει με μαχαίρι.

Λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο 34χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμά του, δέχθηκε επίσκεψη από τον 31χρονο, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το συλληφθέντα, του επιτέθηκε και τον κτύπησε, με αποτέλεσμα αυτός, αμυνόμενος, να τον τραυματίσει με μαχαίρι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE