ΠΑΦΟΣ: Μαχαιρώματα στην είσοδο πολυκατοικίας

ΠΑΦΟΣ: Μαχαιρώματα στην είσοδο πολυκατοικίας

Συζήτηση που κατάληξε σε μαχαιρώματα σημειώθηκε την Δευτέρα 9/4, σε πολυκατοικία στην Γεροσκήπου.

Συγκεκριμένα, τρία πρόσωπα που κατάγονται από την Συρία, ηλικίας 30, 34 και 43 χρόνων, συναντήθηκαν στην είσοδο πολυκατοικίας στην Γεροσκήπου, όπου κατοικεί ο 34χρονος για να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση κάποια στιγμή ξέφυγε και ο 30χρονος με τον 43χρονο επιτέθηκαν στον 34χρονος με γροθιές και κλοτσιές.

Ο 34χρονος αντέδρασε ανασύροντας μαχαίρι και τραυματίζοντας τα άλλα δύο πρόσωπα.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου όπου, ο 43 χρονος νοσηλεύλεται στην μονάδα εντατική σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου, ενώ ο 30χρονος νοσηλεύεται σε χειρουργικό θάλαμο.

Ο 34χρονος δεν τραυματίστηκε και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline, ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς μίλησε για τον ρόλο και την ευθύνη της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τονίζοντας πως «είναι υποχρέωση και τιμή μας να ακούγεται η φωνή της χώρας μας στην Ευρώπη».

BEST OF TOTHEMAONLINE