ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισαν νέο ανήλικο στο τιμόνι – Ήταν ‘φτιαγμένος’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισαν νέο ανήλικο στο τιμόνι – Ήταν ‘φτιαγμένος’

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει τα νέα περιστατικά τροχαίων αδικημάτων με ανήλικους στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το νέο περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην οδό Γλάστωνος.

Ήταν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/05) όπου κατά την διάρκεια τροχονόμων ελέγχων, μέλη της Τροχαίας εντόπισαν 17χρονο να οδηγεί χωρίς άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στην Αστυνομία όπου έδωσε κατάθεση. Τα δείγματα του τελικού ελέγχου νάρκοτεστ, θα σταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή εξέταση.

Να σημειώσουμε πως είναι το τέταρτο περιστατικό με ανήλικο στο τιμόνι  μέσα σε λίγες ημέρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE