ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας επιτέθηκε σε πολίτες - Επεισοδιακή σύλληψη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας επιτέθηκε σε πολίτες - Επεισοδιακή σύλληψη

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (30/05) στην Αστυνομία μετά από πληροφορία πως 39χρονος κτυπούσε πολίτες στο παλιό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο ThemaOnline, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8:45 το πρωί της Τετάρτης (30/05). Συγκεκριμένα, πολίτες που βρίσκονταν στο παλίο Νοσοκομείο Λευκωσίας, δέχθηκαν επίθεση από τον 39χρονο.

Όπως μας αναφέρθηκε από πρόσωπα που αντίκρισαν το συμβάν, ο άντρας βρισκόταν εκτός εαυτού και επιτίθετο σε πολιτές, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ προκάλεσε υλικές ζημιές και στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για να επιληφθούν του θέματος. Ο άντρας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς με τους τελευταίους να του περνούν χειροπέδες.

Ο 39χρονος όπως μας αναφέρθηκε, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE