ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας επιτέθηκε σε πολίτες - Επεισοδιακή σύλληψη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας επιτέθηκε σε πολίτες - Επεισοδιακή σύλληψη

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (30/05) στην Αστυνομία μετά από πληροφορία πως 39χρονος κτυπούσε πολίτες στο παλιό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο ThemaOnline, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8:45 το πρωί της Τετάρτης (30/05). Συγκεκριμένα, πολίτες που βρίσκονταν στο παλίο Νοσοκομείο Λευκωσίας, δέχθηκαν επίθεση από τον 39χρονο.

Όπως μας αναφέρθηκε από πρόσωπα που αντίκρισαν το συμβάν, ο άντρας βρισκόταν εκτός εαυτού και επιτίθετο σε πολιτές, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ προκάλεσε υλικές ζημιές και στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για να επιληφθούν του θέματος. Ο άντρας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς με τους τελευταίους να του περνούν χειροπέδες.

Ο 39χρονος όπως μας αναφέρθηκε, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE