Ψήφιση όλων των αλλαγών – Ώρα για τη Γενική Συνέλευση για την πρόταση Παπασταύρου

Ψήφιση όλων των αλλαγών – Ώρα για τη Γενική Συνέλευση για την πρόταση Παπασταύρου

Η Καταστατική Συνέλευση του σωματείου της Ομόνοιας έλαβε τέλος η ώρα 18:45.  Σε αυτήν ψηφίστηκαν από τα παρευρισκόμενα μέλη 23 αλλαγές.

Φυσικά, η πιο σημαντική, αυτή του δικαιώματος διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από τρίτους (άρθρο 19.7) στην καταστατική συνέλευση.  Με αυτή την αλλαγή στο καταστατικό, όπου υπερψηφίστηκε, ανοίγει για τα καλά ο δρόμος για την αποδοχή της πρότασης του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου για διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συνέχεια με τη Γενική Συνέλευση, όπου εκεί θα παρουσιαστεί η πρόταση Παπασταύρου και να ζητηθεί η ψήφος από τα μέλη για να δοθεί το «ΟΚ» για τη σύσταση της εταιρείας.

Η επίσημη ενημέρωση από την ιστοσελίδα της Ομόνοιας αναφέρει:

«Έχει ολοκληρωθεί η Καταστατική Συνέλευση, κατά την οποία έχει τροποποιηθεί το Καταστατικό του Συλλόγου.

Το ανανεωμένο Καταστατικό, θα αναρτηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου».

Δείτε πως σας μετέφερε το Themasports ζωντανά την Καταστατική Συνέλευση πατώντας εδώ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE