Τον θέλουν για πολλά χρόνια στη Λεμεσό

Τον θέλουν για πολλά χρόνια στη Λεμεσό

Ο Μάριος Ηλία της ΑΕΛ δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Ηλία το καλοκαίρι του 2016 έγινε κάτοικος Τσιρείου για χάρη των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Themasports.com, η Λεμεσιανή ομάδα έχει πρόθεση να προτείνει νέο τριετές συμβόλαιο στον Κύπριο φορ, δείχνοντας πως θέλει να τον κρατήσει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Έδειξε ο Μάριος πως με σωστή και σκληρή δουλειά θα καταφέρει να καθιερωθεί στην ΑΕΛ και είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Λεμεσιανής ομάδας.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει με θετικό μάτι την όλη υπόθεση και θέλει να παραμείνει ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE