ΑΚΑΚΙ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Στην κυκλοφορία ο δρόμος όμως παραμένει επικίνδυνος

ΑΚΑΚΙ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Στην κυκλοφορία ο δρόμος όμως παραμένει επικίνδυνος

Στην κυκλοφορία δόθηκε ο δρόμος Περιστερώνας - Ακακίου. Τα προβλήματα όμως παραμένουν και προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας λόγω λάσπης στο οδόστρωμα, ο δρόμος είναι ολισθηρός και καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω καταρρακτωδών βροχών που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 29 Μαΐου στην περιοχή Μόρφου, ο δρόμος Περιστερώνας – Ακακίου, είχε κλείσει για όλα τα οχήματα, λόγω συσσώρευσης ποσότητας νερού στο οδόστρωμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE