ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανεμοστρόβιλος ‘κτύπησε’ χωριό – Έκλεισε κύριος δρόμος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ανεμοστρόβιλος ‘κτύπησε’ χωριό – Έκλεισε κύριος δρόμος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν χωριά της Επαρχίας Λευκωσίας το μεσημέρι της Τρίτης (29/05).

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΜΕΝΟΙΚΟ: Ο Κοινοτάρχης για τον ανεμοστρόβιλο και την καταιγίδα

Σύμφωνα με την Αστυνομία πέρα από τις καταρρακτώδεις βροχές, παρατηρούνται ισχυροί ανέμοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε απο την Αστυνομία, ανεμοστρόβιλος έπληξε το χωριό Μένοικο προκαλώντας προβλήματα.

Όπως μας αναφέρθηκε, λόγω των εντόνων καιρικών φαινομένων, ο δρόμος Περιστερώνας – Ακακίου είναι κλειστός καθώς έχει συσσωρευτεί ποσότητα νερού στο οδόστρωμα.

Καλούνται οι οδηγοί που διακινούνται στις πιο πάνω περιοχές να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και να παρέχουν προτεραιότητα στα εξ αντιθέτου ερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE