Οι οργανωμένοι ασθενείς χαιρετίζουν τη συμφωνία Υπουργείου Υγείας και ΠΑΣΥΚΙ

Οι οργανωμένοι ασθενείς χαιρετίζουν τη συμφωνία Υπουργείου Υγείας και ΠΑΣΥΚΙ

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ), με ανακοίνωσή της, εκφράζει ικανοποίηση, τόσο για τη συμφωνία μεταξύ Υπουργείου Υγείας και ΠΑΣΥΚΙ για έναρξη διαλόγου σε καθημερινή βάση για επίλυση των προβλημάτων των κρατικών νοσηλευτηρίων προς όφελος των ασθενών, όσο και για τη διαδικασία που έχει συμφωνηθεί για την παρακολούθηση της προόδου των συμφωνηθέντων.

Η ΠΟΣΠΦ τονίζει ότι τα θέματα υγείας και κυρίως τα προβλήματα των κρατικών νοσηλευτηρίων, απαιτούν τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων. "Γι’ αυτό και θα πρέπει όλοι με αίσθημα ύψιστης ευθύνης να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των ασθενών και των πολιτών επιδεικνύοντας πνεύμα συνεργασίας και συναντίληψης. Στόχος η βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης και η μείωση της ταλαιπωρίας των ασθενών μέχρι την τελική εφαρμογή του ΓεΣΥ", προσθέτει.  

Αναφέρει πως θα πρέπει όλες οι προσπάθειες να εξυπηρετούν και να εντάσσονται στα πλαίσια της επιτυχημένης εφαρμογής της αυτονόμησης των δημόσιων νοσηλευτηρίων, οικονομικής, διοικητικής και επιστημονικής, έτσι ώστε να αναβαθμιστούν και να εκσυγχρονίσουν μεταξύ άλλων τον τρόπο και τις μεθόδους διοίκησης και αξιολόγησης των υπηρεσιών που προσφέρουν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE