ΠΑΦΟΣ: Για βαλλιστικό έλεγχο και DNA τα όπλα - Τέσσερις ύποπτοι στο στόχαστρο

ΠΑΦΟΣ: Για βαλλιστικό έλεγχο και DNA τα όπλα - Τέσσερις ύποπτοι στο στόχαστρο

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας για εξειδικευμένους ελέγχους θα μεταφερθεί ο οπλισμός που εντοπίστηκε την Κυριακή (28/05) σε ανοικτό χώρο στην περιοχή «Τάφοι των Βασιλέων» στην Πάφο.

Συγκεκριμένα στα δύο όπλα, ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3 και ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο θα γίνει βαλλιστικός έλεγχος, έτσι ώστε να εξακριβωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε οποιεσδήποτε εγκληματικές ενεργείς.

Επίσης, όπως πληροφορούμαστε, ο οπλισμός θα μεταφερθεί στο Ινστιτούτο Γενετικής για να ληφθούν δείγματα DNA έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει ταυτοποίηση με συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία έχουν απασχολήσει τις Αρχές.

Θυμίζουμε πως ο οπλισμός εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο πλησίον διαμερίσματος προσώπου που καταζητείται από τις Αρχές.

Αστυνομική πηγή μιλώντας στο ThemaOnline μας ανέφερε πως για να υπάρξει σύνδεση των οπλών με τις ένοπλες ληστείες που σημειωθήκαν σε Λεμεσό και Πάφο πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως στο στοχάστρων των Αρχών βρίσκονται τέσσερα πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να έχουν εμπλοκή.

Τέλος να αναφέρουμε πως αναζητούνται δύο Γεωργιανοί οι οποίοι έχουν συνδεθεί με τρία διαφορετικά διαμερίσματα που βρίσκονται ανάμεσα στη συνοικία του Μουτάλου και την τουριστική περιοχή Τάφοι των Βασιλέων.

Στην ίδια περιοχή είχε εγκαταλειφθεί ένα όχημα από μια ένοπλη ληστεία ενώ στην περίπτωση της ένοπλης ληστείας στην Πέγεια η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών της είχε εντοπίσει το όχημα των ληστών σε κοντινό σημείο, υπήρξε καταδίωξη αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Ι. Μάντζιηπα 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE