ΠΑΦΟΣ-ΟΠΛΙΣΜΟΣ: Συνδέεται με ληστείες στον Συνεργατισμό – Αναζητούνται δύο

ΠΑΦΟΣ-ΟΠΛΙΣΜΟΣ: Συνδέεται με ληστείες στον Συνεργατισμό – Αναζητούνται δύο

Με ένοπλες ληστείες φέρεται να συνδέει τον οπλισμό που εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στην περιοχή «Τάφοι των Βασιλέων» στην Πάφο η Αστυνομία.

Πολίτες εντόπισαν αργά το απόγευμα της Κυριακής (27/5) ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3 και ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο και κάλεσαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, η Αστυνομία φέρεται να συνδέει τον οπλισμό με ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Ως εκ τούτου, βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση ληστειών σε Πάφο και Λεμεσό, ενώ αναζητούνται και δύο Γεωργιανοί.

Τα δύο πρόσωπα που αναζητεί η Αστυνομία έχουν συνδεθεί με τρία διαφορετικά διαμερίσματα που βρίσκονται ανάμεσα στη συνοικία του Μουτάλου και την τουριστική περιοχή Τάφοι των Βασιλέων.

Στην ίδια περιοχή είχε εγκαταλειφθεί ένα όχημα από μια ένοπλη ληστεία ενώ στην περίπτωση της ένοπλης ληστείας στην Πέγεια η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών της είχε εντοπίσει το όχημα των ληστών σε κοντινό σημείο, υπήρξε καταδίωξη αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE