ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Προς το Εκλογικό Συνέδριο – Ο Λιλλήκας και οι υπόλοιποι

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Προς το Εκλογικό Συνέδριο – Ο Λιλλήκας και οι υπόλοιποι

Μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων η Τρίτη (29/5) για τη Συμμαχία Πολιτών.

Ενόψει του Εκλογικού Συνεδρίου της 17ης Ιουνίου μέλη και στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών έχουν δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφιότητες από τις 09:00-12:00.

Συγκεκριμένα, οι θέσεις για τις οποίες μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα είναι αυτή του Προέδρου, του Αναπληρωτή Προέδρου, τριών Αντιπροέδρων, Γενικού Γραμματέα, Διευθυντή Οικονομικών Θεμάτων, 15 μελών της Πολιτικής Συγκλήτου και 6 Προέδρων των Επαρχιακών Επιτροπών.

Ο Γιώργος Λιλλήκας, που φαίνεται να κατεβαίνει στον στίβο του Εκλογικού Συνεδρίου χωρίς ανθυποψήφιο θα υποβάλει υποψηφιότητα στις 12:00 και θα προβεί σε δηλώσεις.

Η Συμμαχία Πολιτών, ούσα κοινοβουλευτική δύναμη, έχει ήδη προβεί σε καταστατικές αλλαγές, ενώ στοίχημα είναι η «Κοινωνική Δημοκρατία», με την οποία τιτλοφορήθηκε το Καταστατικό Συνέδριο.

Θέλει, οπωσδήποτε, να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτικών συνθηκών και να ανακτήσεις τις δυνάμεις που έχασε τον τελευταίο χρόνο με τον διχασμό και την αποχώρηση σημαντικών στελεχών και των δύο βουλευτών, Παύλου Μυλωνά και Άννας Θεολόγου.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE