ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Δεν άφηναν την Αστυνομία να πάει για έλεγχο – Αφόρητη η τροχαία κίνηση

ΡΙΖΟΕΛΙΑ: Δεν άφηναν την Αστυνομία να πάει για έλεγχο – Αφόρητη η τροχαία κίνηση

Εξαιρετικά ψηλή ήταν η τροχαία κίνηση τη Δευτέρα (28/5) και δεν έλειψαν τα προβλήματα στους δρόμους της Κύπρου.

Μάλιστα, ο δρόμος μετά τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και προς τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα δεν επέτρεπε ούτε στην Αστυνομία να προχωρήσει.

Τόσα πολλά ήταν τα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν εν ολίγοις ακινητοποιημένα, που ήθελε περίσσια υπομονή για τους οδηγούς.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Βοηθός Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, Χάρης Ευριπίδου, κατέθεσε τη δική του πληροφόρηση.

Οι οδηγοί, όπως είπε, δεν επέτρεπαν στην Αστυνομία να προχωρήσει με σκοπό να διενεργήσει έλεγχο, όντες δυσαρεστημένοι για την τροχαία κίνηση.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE